Βοτανικός: Σενάριο για ξένους επενδυτές!

Ο Βοτανικός, οι πρόσφυγες, το γήπεδο και τα... χρυσόψαρα!

Δύο ξένες κατασκευαστικές εταιρείες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό, σύμφωνα με τη NOVA.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι, «δύο μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από τις ΗΠΑ και την Ασία έδειξαν πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για την εξ΄ολοκλήρου χρηματοδότηση και κατασκευή της “Παναθηναϊκής Πολιτείας”.

Όλα αυτά βέβαια είναι σε επίπεδο συζητήσεων και όχι δεσμεύσεων, ενώ είναι ξεκάθαρο πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η Διπλή Ανάπλαση δεν βρίσκεται στην ατζέντα των άμεσων αποφάσεων της Κυβέρνησης, καθώς μοναδική προτεραιότητα είναι η κρίση της πανδημίας και η δύσκολη κατάσταση που βιώνει και η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα με τον κορωνοϊό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News