Βοτανικός: Ραγδαίες εξελίξεις - Νωρίτερα οι συμφωνίες

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Με γοργούς ρυθμούς θα τρέξουν οι εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού, δηλαδή πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη 30η Μαρτίου του MοU.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να καταλήξουν –και να υπογράψουν- τις περίφημες «διμερείς συμβάσεις» με τις οποίες θα μπει πλέον στην τελική ευθεία υλοποίησης το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης ΠΑΟ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΠ Ελαιώνας (οι τράπεζες) έχουν ήδη καθίσει στο τραπέζι και συζητούν τους άξονες πάνω στους οποίους θα καταλήξουν και θα συνυπογράψουν τις Διμερείς Συμφωνίες.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ εκτιμούν ότι αυτές οι συζητήσεις και οι εκατέρωθεν υπογραφές θα έχουν ολοκληρωθεί έως την 30η Ιανουαρίου. Δηλαδή σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο των 50 ημερών από σήμερα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι στο υπογεγραμμένο MOU προβλέπεται ότι καταληκτική ημερομηνία για τις υπογραφές των διμερών συμβάσεων είναι η 30η Μαρτίου! Κάτι που αποδεικνύει ότι ΟΛΕΣ οι πλευρές «τρέχουν» ώστε όχι απλά να είναι συνεπείς εντός των χρονοδιαγραμμάτων αλλά να έχουν «κλείσει» πολύ νωρίτερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News