Βοτανικός: Πρώτη υπογραφή πριν το Πάσχα!

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

«Κίνηση» παρατηρείται στο θέμα του Βοτανικού και όλοι θέλουν να προχωρήσουν εντός χρονοδιαγράμματος τα επόμενα βήματα.

Δηλαδή, τις διμερείς και πολυμερείς συμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, έως τα τέλη Απριλίου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στη διμερή σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον δήμο Αθηναίων, όσον αφορά τις εμπορικές χρήσεις (κι ό, τι συνδέεται με αυτές) πάνω στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό.

Οι βασικοί άξονες επί της σύμβασης, αναφορικά με την ενοικίαση των εμπορικών χρήσεων, τις σουίτες, την ονοματοδοσία κλπ. κι εν προκειμένω το (σταθερό) ετήσιο ποσό που θα πληρώνει η ποδοσφαιρική ομάδα, έχουν συμφωνηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Απομένουν λεπτομέρειες για να αποτυπωθούν στο χαρτί (πάνω στο νομικό πλαίσιο που πρέπει να τηρείται κάθε φορά), για να ολοκληρωθεί το τελικό προσχέδιο, στο οποίο ίσως γίνουν κι ορισμένες μικρές αλλαγές, ανάλογα με το τι θα συμπεριλαμβάνει εντέλει και η σύμβαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τη δημοτική αρχή της Αθήνας.

Αυτός είναι κι ο μόνος λόγος που πήγε λίγο πιο πίσω χρονικά η όλη διαδικασία, αν και θα μπορούσε να τελειώσει στις αρχές Απριλίου. Ο στόχος των δύο πλευρών, πάντως, είναι πριν από το Πάσχα, να έχουν πέσει οι υπογραφές στην πρώτη (στη σειρά) διμερή σύμβαση, που θα αφορά το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News