Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Βοτανικός: Σήμερα (20/11), υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, της «πράσινης» ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη

Σήμερα (20/11), υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, της «πράσινης» ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, αλλά και ομίλου τραπεζών για την υλοποίηση του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς έκατσαν στο τραπέζι και το πρότζεκτ του Βοτανικού είναι πλέον κοντά για τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος, σχολίασε την υπογραφή του μνημονίου, κάνοντας λόγο για ιστορική στιγμή των «πρασίνων».

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό η σημερινή. Ένα όνειρο δεκαετιών, να αποκτήσει ο σύλλογος το σπίτι του, μπαίνει σε φάση υλοποίησης.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο με το γήπεδο στο Βοτανικό. Το κύτταρο του συλλόγου, ο Αθλητικός Όμιλος, θα αποκτήσει επιτέλους τις εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην ιστορία του πλέον πολυνίκη συλλόγου της Ελλάδας.

Αποτελεί τιμή για μένα που επί των ημερών μου στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, ικανοποιείται το απολύτως δίκαιο αίτημα του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το δικό του γήπεδο».

Δείτε τις δηλώσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News