Βοτανικός: Οι 2 λόγοι που ο Γιαννακόπουλος θα είναι στη συνάντηση με τον Μπακογιάννη

Βοτανικός: «Απευθείας στον Γιαννακόπουλο ο Δήμος - Τι θα προτείνει»

Ο Δήμος Αθηναίων θα έχει ραντεβού στο τέλος της εβδομάδας με την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το OPEN, η συνάντηση «κλείδωσε» για την ερχόμενη Παρασκευή.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται ο Δήμος να καταθέσει την πρότασή του για το μπασκετικό γήπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι παρών στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό.

Οι δύο λόγοι της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports.gr, o Δ. Γιαννακόπουλος μπορεί να έχει γνωστοποιήσει από τις 9 Ιουνίου του 2020 την απόφασή του για αποχώρηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά δεν προτίθεται να απουσιάσει από αυτήν την κρίσιμη συνάντηση.

Ποιοι οι λόγοι;

  1. Ο κύριος Γιαννακόπουλος από την ημέρα που γνωστοποίησε την απόφαση της αποχώρησής του από τα κοινά της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει παράλληλα πως η ΚΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης. Ως εκ τούτου και από την στιγμή που αποτελεί τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να εκπροσωπήσει την ομάδα κάποιος άλλος, μιας και οι γηπεδικές εξελίξεις αφορούν άμεσα και την πιθανή πώληση των μετοχών
  2. Το καλό του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να αποχώρησε από τα κοινά του «τριφυλλιού» αυτό όμως δεν παραγράφει την ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος και η οικογένειά του στον σύλλογο, εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Από τον πατέρα του, τον αείμνηστο, Παύλο Γιαννακόπουλο, μέχρι και τον ίδιο έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια που η οικογένεια Γιανανακόπουλου βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού με κάθε τρόπο, προασπίζοντας τα συμφέροντά της με κάθε κόστος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News