Βοτανικός: Οι 14 εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη - Ποιο το κόστος

Γήπεδο 4 αστέρων έως 40.000 θέσεων στον Βοτανικό: Ολες οι λεπτομέρειες

Ενα νέο πλήρες αθλητικό συγκρότημα που θα καλύψει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περιλαμβάνει το πλάνο της διπλής ανάπλασης στην περιοχή του Βοτανικού με βάση τον σχεδιασμό που έχει ήδη γίνει απ τις ομάδες εργασίας.

Στο συγκεκριμένο παράρτημα που περιλάμβανε τον πίνακα των έργων στις δύο υπό ανάπλαση περιοχές Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό μαζί με τον αρχικό ενδεικτικό προϋπολογισμό όλων των έργων ανά φορέα χρηματοδότησης γίνεται λεπτομερής αναφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Τόσο συνολικά όσο και πολύ πιο αναλυτικά με τα επιμέρους έργα και το τι περιλαμβάνει ξεχωριστά το αθλητικό complex για κάθε τμήμα του Αθλητικού Ομίλου.

Βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει θα υπάρχουν 14 ξεχωριστά κομμάτια στο συγκρότημα που θα φιλοξενήσει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στον Βοτανικό, σύμφωνα με την SportDay:

Βοτανικός: Οι 14 εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη - Ποιο το κόστος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News