Βοτανικός: Νέα τρίμηνη παράταση για τις συμβάσεις - Τι αλλάζει

Βοτανικός: Νέα τρίμηνη παράταση για τις συμβάσεις - Τι αλλάζει

Έπειτα από μία περίοδο μηνών χωρίς μεγάλες «ειδήσεις» γύρω από το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης», τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν εξελίξεις που δείχνουν πως αρχίζει να «τρέχει» πάλι το όλο θέμα, που έχει ως αιχμή του δόρατος τις νέες εγκαταστάσεις του Α.Ο. και το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

Στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), όλες οι πλευρές που εμπλέκονται με το πρότζεκτ (Κυβέρνηση, Δήμος Αθηναίων, Περιφέρεια Αττικής, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΠ Ελαιώνα), υπέγραψαν -για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης- και νέα (δεύτερη μετά απ’ αυτή του Ιουλίου) παράταση τριών μηνών για την ολοκλήρωση όλων των διμερών συμβάσεων, προσφέροντας την απαιτούμενη χρονική ευελιξία απ’ τη στιγμή που άπαντες παραμένουν «εντός» του πρότζεκτ.

Οι συμβάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (που είναι και το πρώτο ζητούμενο) είναι πλέον σε τελικό στάδιο και τα βασικά σημεία των drafts είναι ήδη αποτυπωμένα και διασφαλισμένα νομικά απ’ όλες τις απόψεις. Αυτό που μένει είναι να διευθετηθούν ορισμένα σημεία που χρήζουν αναπροσαρμογής (κυρίως ως προς τα κόστη, που έχουν ανέβει λόγω της κρίσης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού), όμως υπάρχει η πεποίθηση πως έως το τέλος Οκτωβρίου όλες οι διμερείς συμβάσεις -και δη αυτές που αφορούν άμεσα τον Α.Ο.- θα είναι πλέον απόλυτα έτοιμες. Ούτως ώστε να δημοσιοποιηθούν από τον Ερασιτέχνη ενόψει της καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη -που προσδιορίζεται πλέον χρονικά για τον Νοέμβριο- η οποία θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει με τα συγκεκριμένα δεδομένα η «Διπλή Ανάπλαση».

Εφόσον οι διμερείς συμβάσεις με τις οποίες «συνδέεται» ο Ερασιτέχνης «περάσουν» απ’ τη Γ.Σ. τον Νοέμβριο, ο στόχος όλων των πλευρών, είναι μέχρι το τέλος του 2021 να προχωρήσει και η προκήρυξη του διαγωνισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News