Βοτανικός: Κυβέρνηση και δήμο περιμένει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Βοτανικός: Κυβέρνηση και δήμο περιμένει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε το Σάββατο να πάρει την πρώτη του νίκη, μια πολύ θετική εξέλιξη προκύπτει από το γηπεδικό.

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής», εντός των προσεχών δύο εβδομάδων θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, κυβέρνησης, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, με ορίζοντα να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο του Βοτανικού το 2023.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, και κυβερνητικών στελεχών που μετέφεραν τη σαφή εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επισπευστούν οι διαδικασίες. Έτσι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, τον Δήμο Αθηναίων, την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με τη Livesport, σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι διοικούντες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το θέμα του γηπέδου μετά το χθεσινό δημοσίευμα του Βήματος.

Επισήμως από την ΠΑΕ αποφεύγεται το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος αλλά σε όλα τα βασικά θέματα υπάρχει συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων και οι Πράσινοι περιμένουν την εξέλιξη των συζητήσεων και των διεργασιών μεταξύ κυβέρνησης και Δήμου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News