Βοτανικός: «Κλείδωσε» η νέα μελέτη - Η τελική χωρητικότητα του γηπέδου

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Καθοριστικές ως προς την εξέλιξη και την τήρηση ή μη των χρονοδιαγραμμάτων θα είναι οι επόμενες σαράντα μέρες γύρω απ όλο το πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης.

Με βάση το πώς προχωρούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές το ενδεχόμενο να είναι όλα έτοιμα μέσα στον Ιούλιο για να τεθεί το θέμα σε ΓΣ εντός του επόμενου μήνα φαντάζει μάλλον απίθανο.

Είναι άκρως σημαντικό ωστόσο μέχρι τις 20 με 25 Ιουλίου να είναι όλες οι πλευρές έτοιμες να έχουν αποτυπωθεί οι λεπτομέρειες όλων των συμβάσεων στα ντραφτ και το θέμα να πάει πλέον συνολικά προς ψήφιση τον Σεπτέμβριο (ο Αύγουστος είναι χαμένος αφού όλα υπολειτουργούν λόγω διακοπών).

Σε αυτές τις 40 με 45 μέρες είναι μείζονος σημασίας να ετοιμαστούν επιτέλους όλες οι συμβάσεις.

Εάν όλες οι συμβάσεις είναι έτοιμες έως την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου τότε θα είναι πολύ πιο εφικτή και η δημοπράτηση του έργου έως το τέλος του 2021 όπως τον είχε οριοθετήσει ως πρώτο σταθμό των χρονοδιαγραμμάτων ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Οπως αναφέρει η SportDay, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε τελικό σημείο το θέμα της αναπροσαρμογής της μελέτης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό πατώντας πάνω στη μελέτη που είχε κάνει το κλαμπ το 2006.

Το όλο πλάνο έχει πλέον αναπροσαρμοστεί με κάθε λεπτομέρεια πάνω σε σημερινά δεδομένα για ένα γήπεδο χωρητικότητας από 35.000 έως 38.000 θέσεις και μέχρι τις 15 με 20 Ιουλίου το αργότερο η μελέτη θα είναι έτοιμη.

Πηγή πληροφοριών: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News