Βοτανικός: Η σειρά κατασκευής των γηπέδων - Η απόφαση για το μπάσκετ

Ο καθοριστικός ρόλος των τραπεζών για Βοτανικό - Ψήνονται για χρηματοδότηση

Εξελίξεις σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», καθώς όπως αναφέρει τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και των κυβερνητικών στελεχών και η εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν να επισπευστούν οι διαδικασίες

Το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως το έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2023, ενώ όσον αφορά στη χρηματοδότηση του έργου, αυτή θα γίνει κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και οι υπόλοιποι πόροι θα έρθουν από κονδύλια ευρωπαϊκά και της Περιφέρειας, με το συνολικό κόστος του έργου να ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ.

Από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει ως τώρα κάποια αντίδραση στο δημοσίευμα, αλλά λέγεται πως υπάρχει πλήρης συμφωνία στους όρους χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Σε πρώτο χρόνο θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο (έργο που θα είναι ανεξάρτητο από το εμπορικό κέντρο) και το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το κλειστό μπάσκετ μεγάλης χωρητικότητας σε όμορο στη Διπλή Ανάπλαση οικόπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News