Βοτανικός: Η παραβίαση του χρονοδιαγράμματος και η πιθανή παράταση του Μνημονίου

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Η καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στο μνημόνιο συναντίληψης της 20ης Νοεμβρίου 2020 για την υπογραφή των διμερών ή τριμερών συμβάσεων μεταξύ των εμπλεκομένων έχει παρέλθει.

Ηταν η 31η Μαρτίου και πλέον το ημερολόγιο δείχνει 16 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι κατά κάποιον τρόπο το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης έχει παραβιαστεί.

Ωστόσο πρόκειται για μία περίεργη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας με συνέπεια σχεδόν όλα τα σύνθετα πρότζεκτ να καθυστερούν.

Επιπλέον η Διπλή Ανάπλαση είχε μία μορφή που σε πολλά σημεία της έχει ανάγκη από αναπροσαρμογή προκειμένου να ταιριάξει στις σημερινές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ανεπίσημα έχει ήδη συζητηθεί και το ενδεχόμενο παράτασης του MoU πέραν της 30ής Ιουνίου 2021 όταν και προβλέπεται η λήξη του.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, όπως έχουν διαπιστώσει άπαντες μερικά ζητήματα παίρνουν περισσότερο χρόνο για να διευθετηθούν δεν θα κολλήσουν σε έναν δύο μήνες παραπάνω προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα τόσο σπουδαίο έργο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News