Βοτανικός ή Λεωφόρος: Η καθοριστική συνάντηση και οι ανακοινώσεις

Βοτανικός ή Λεωφόρος: Η καθοριστική συνάντηση και οι ανακοινώσεις

Βοτανικός ή Λεωφόρος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού; Ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», σιγή ιχθύος τηρείται τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού όσο και από του Δήμου όσον αφορά το γηπεδικό ζήτημα του Τριφυλλιού. Καμία από τις δύο μεριές δεν διαρρέει το παραμικρό προς τα έξω παρ όλα αυτά πριν από λίγες μέρες έγινε κατ ιδίαν συνάντηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο. Και από τότε η επικοινωνία των δύο ανδρών είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Κι άλλος από Βαγιαδολίδ για Παναθηναϊκό!

Προτάθηκε ο πανάκριβος Γκουαρίν στον Ρόκα

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ο Δήμος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και αυτή δεν είναι άλλη από την ανέγερση νέου γηπέδου στον Βοτανικό Να προχωρήσει δηλαδή στη Διπλή Ανάπλαση. Ο Αλαφούζος παρουσίασε το plan b που αφορά την ανακαίνιση της Λεωφόρου η οποία θα αναβαθμιστεί σε χωρητικότητα βάσει του νόμου Καλαφάτη.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα, λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου αλλά και της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τα κρούσματα του κορονοϊού η κορύφωση των συζητήσεων παίρνει παράταση για μετά τις 20 του μήνα. Ως εκ τούτου και οι ανακοινώσεις που αφορούν το γηπεδικό ζήτημα.

Ωστόσο το γεγονός πως δεν διαρρέεται τίποτα από Παναθηναϊκό και Δήμο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και εξέλιξη. Η εφημερίδα προσθέτει ότι πως προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνει νέα συνάντηση Μπακογιάννη-Αλαφούζου στην οποία θα βρίσκεται και ο ερασιτέχνης και θα πρόκειται για την πλέον καθοριστική.


Eλέγξτε επίσης

Σενάρια για Τσάβι Ρόκα και Πανθηναϊκό

Βαρύ πένθος για τον Τσάβι Ρόκα

Την απώλεια του πατέρα του θρηνεί ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος λείπει εδώ και μερικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.