Βοτανικός: Έτοιμη προμελέτη υπό το φόβο του κακού σεναρίου «να τιναχτούν όλα στον αέρα»

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φοβούμενη τις καθυστερήσεις που έχουν προηγηθεί έχει ήδη έτοιμα τα πρώτα σχέδια κι ένα πρότυπο μελέτης για τις εγκαταστάσεις του AO στον Βοτανικό.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδα, η οποία συμπληρώνει ότι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανησυχούν πως απ’ τη στιγμή που υπήρξε τόσο μεγάλη κωλυσιεργία μηνών στο θέμα των προμελετών το «σε έναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι» που ακούστηκε απ’ τις τράπεζες προς τον AO θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθεί.

Και η ανησυχία τους εστιάζεται στο γεγονός ότι εάν μέχρι τις πρώτες δέκα μέρες του Ιουνίου η προμελέτη δεν είναι έτοιμη για να τεθεί προς ψήφιση στη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Κι όλο το πρότζεκτ θα κινδυνέψει σοβαρά να τιναχτεί στον αέρα όσον αφορά τουλάχιστον τα χρονοδιαγράμματά του κι όσα προβλέπονται κι εντός του MoU του περασμένου Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η SportDay, η ΠΑΕ σκοπεύει να καλέσει μέσα στην εβδομάδα την πλευρά του Ερασιτέχνη προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόθεσή της να προχωρήσει κανονικά (και) δική της προμελέτη επί των εγκαταστάσεων του AO στον Βοτανικό με τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη ως δικλείδα ασφαλείας εάν δεν είναι αντίστοιχα έτοιμη στην ώρα της η προμελέτη των τραπεζών για να μην μείνει ξεκρέμαστο όλο το πρότζεκτ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News