Βοτανικός: Επιβεβαίωση για τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις

Γήπεδο 4 αστέρων έως 40.000 θέσεων στον Βοτανικό: Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός με τις εξελίξεις στο γήπεδο του Βοτανικού αναμένεται να μπει σε νέα εποχή. Σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα έσοδα από το νέο γήπεδο…

Ο Παναθηναϊκός με τις εξελίξεις στο γήπεδο του Βοτανικού αναμένεται να μπει σε νέα εποχή. Σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα έσοδα από το νέο γήπεδο…

Ενα πράγμα το οποίο βρισκόταν στον αέρα είχε σχέση με τις εμπορικές χρήσεις στο Βοτανικό και τα έσοδα που θα έχει ο Παναθηναϊκός από τις χρήσεις του νέου γηπέδου.

Το newspao.gr στις 20 Νοεμβρίου αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα βρίσκεται σε θέση να εκμεταλλευτεί τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις του συμπλέγματος, εκτός του νέου, σύγχρονου γηπέδου, διότι αυτά θα ανήκουν αποκλειστικά στο Δήμο.

Από κει και πέρα, στα έσοδα… εντός του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο και ανάλογα με τη συμφωνία στο ποσοστό θα παίρνει ο δήμος ένα συμβολικό ποσό για 25-40 χρόνια.

Κάτι που επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. Σε διευκρινιστική δήλωση στο SDNA, ξεκαθάρισε πως και ο Παναθηναϊκός θα έχει κι αυτός έσοδα, εκτός από τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το «τριφύλλι» θα έχει έσοδα από οποιαδήποτε χρήση γίνεται εντός γηπέδου, όπως σουίτες, ονοματοδοσία.

Η δήλωση του Γεωργιάδη: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει έσοδα από οποιαδήποτε χρήση γίνεται εντός γηπέδου. Οι σουίτες, η ονοματοδοσία και οτιδήποτε άλλο που θα έχει να κάνει με τις χρήσεις εντός γηπέδου θα πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και έπειτα ο Δήμος και το Δημόσιο θα έχουν κέρδη από τις εμπορικές χρήσεις εκτός του γηπέδου. Δεν θα έχει έσοδα ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News