Βοτανικός: Δημοτικό ομόλογο για τη χρηματοδότηση

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Με δεδομένη τη βούληση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για την ολοκλήρωση του project της Διπλής Ανάπλασης, οι διαδικασίες που σχετίζονται με τη διασφάλιση των κεφαλαίων ανάπτυξης του έργου έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Μετά από τις θετικές εξελίξεις που αφορούν στην υπαγωγή του έργου της Διπλής Ανάπλασης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο Ταμείο Ανάκαμψης, δρομολογείται και μια ακόμη που σχετίζεται και αυτή άμεσα με τη χρηματοδότηση του έργου.

Καθώς οι εμπλεκόμενες στο project τράπεζες, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς, έχουν ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές πως ως η συμμετοχή τους θα είναι συγκεκριμένη, ο Δήμος Αθηναίων φέρεται να κινείται για να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό, μέσω της έκδοσης ομολόγου, σύμφωνα με το Newsbomb.gr.

Στην απόφαση αυτή συνέβαλε και η πρόσφατη απόφαση του οίκου Moody’s να αναβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση του Δήμου Αθηναίων

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News