Βοτανικός: Διαφορά στη χρηματοδότηση γηπέδου με το αθλητικό κέντρο

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Διαφορά στη χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό σε σχέση με το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη δεν συνδέονται με τα συνοδό έργα διότι έχουν άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, το γήπεδο ποδοσφαίρου θα κατασκευαστεί με χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της κυβέρνησης και τα κεφάλαια έχουν δεσμευτεί, ενώ επειδή πρόκειται για κυβερνητικό χρηματοδοτικό εργαλείο, δεν έχει συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια, όπως τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Από την άλλη, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη το κόστος θα καλυφθεί από την ΑΕΠ Ελαιώνα, την εταιρεία που εκπροσωπεί την Τράπεζα Πειραιώς και την Alpha Bank στη Διπλή Ανάπλαση.

Σε αυτήν την περίπτωση, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η ΑΕΠ Ελαιώνα εκπροσωπεί ιδιωτικά νομικά πρόσωπα και έχει την άνεση να συνάπτει συμφωνίες χωρίς να κινείται με βάση τους νόμους για το δημόσιο χρήμα. Άρα. έχει ευελιξία στο δικαίωμα να συνεργαστεί με όποιους θέλει, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News