Βοτανικός: Ανήσυχος και... αισιόδοξος ο Μαλακατές - Τα επόμενα βήματα

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Αισιόδοξος ότι τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όταν κληθούν, θα υπερψηφίσουν τη διπλή ανάπλαση για το φιλόδοξο πλάνο του Βοτανικού, δίνοντας στη διοίκησή του το δικαίωμα να υπογράψει τις συμφωνημένες συμβάσεις δηλώνει στη Realnews ο πρόεδρός του Τάκης Μαλακατές. Παράλληλα εξέφρασε και τη μικρή του ανησυχία…

Διαβάστε ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:

-Πότε πιστεύετε ότι θα προκηρυχθεί η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη;

Ακόμη δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε με ακρίβεια, όμως την υπολογίζουμε προς το τέλος Μαΐου. Τώρα, αν θα είναι στα μέσα του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου δεν έχει μεγάλη σημασία. Προηγουμένως πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συμβάσεις για να μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα και όχι αόριστα στα μέλη μας, την άποψη των οποίων σεβόμαστε απολύτως. Δεν είναι όχλος η γενική συνέλευση, αλλά μια διαδικασία σοβαρή, στη διάρκεια της οποίας θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε άπαντες υπεύθυνα και με κάθε λεπτομέρεια.

Πόσα μέλη θα έχουν δικαίωμα ψήφου; Εχετε εικόνα;

Οσοι έχουν κλείσει ένα χρόνο εγγεγραμμένοι και είναι ταμειακώς εντάξει. Αν η συνέλευση προκηρυσσόταν αύριο, εκτιμώ ότι γύρω στα 3.000 μέλη θα μπορούσαν να ψηφίσουν. Συνολικά τα μέλη μας ξεπερνούν τα 10.000, ωστόσο πολλά από αυτά μέχρι τώρα παραμένουν ανενεργά.

Φοβάστε μήπως το πλάνο δεν υπερψηφιστεί;

Φόβος δεν θα έλεγα, ανησυχία ναι. Ομως έχω εμπιστοσύνη στο κριτήριο και στη λογική των μελών μας και είμαι αισιόδοξος ότι, ακούγοντας όσα συγκροτημένα και με επιμέλεια θα παρουσιάσουμε, η θετική τους ψήφος θα προκύψει αβίαστα.

Τι θα αλλάξει με τη Διπλή Ανάπλαση;

Ο Παναθηναϊκός θα γίνει πρωταγωνιστής σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα, με άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και οικονομική αυτοτέλεια. Ηδη ο Ερασιτέχνης είναι σε ελπιδοφόρο μονοπάτι από τη στιγμή που εξυγιάνθηκε και δεν υπάρχουν οφειλές. Και ήδη έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες στα περισσότερα αθλήματα, φιλοδοξώντας να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ακόμη πιο έτοιμοι, αποφασισμένοι και ισχυροί.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα;

Εχει συστηθεί νομική επιτροπή, που έχει επιφορτιστεί με το έργο συμφωνίας και σύνταξης των συμβάσεων με την ΠΑΕ, τον δήμο Αθηναίων και τον Ελαιώνα, οι οποίες πάντως -και σε αυτό είμαι απολύτως ξεκάθαρος- δεν θα υπογραφούν πριν η γενική μας συνέλευση τις εγκρίνει. Παράλληλα, τεχνική επιτροπή θα συμπληρωθεί από μηχανικούς και εταιρεία με εξειδικευμένες γνώσεις κατασκευής αθλητικών γηπέδων και εγκαταστάσεων. Εδώ θέλω να σημειώσω πως μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε σύμβασης το κείμενο της θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για να λαμβάνουν πλήρη γνώση τα μέλη μας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News