Βοτανικός: «Ανέβηκε» η χωρητικότητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου

Ο καθοριστικός ρόλος των τραπεζών για Βοτανικό - Ψήνονται για χρηματοδότηση

Το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» στις περιοχές του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που περιλαμβάνει και το νέο γηπεδικό συγκρότημα του Παναθηναϊκού, πέρασε από πάρα πολλά στάδια εδώ και περίπου 15 χρόνια, αλλά φαίνεται πλέον πως μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια το πώς, πότε και υπό ποία (τελική) μορφή θα λάβει «σάρκα κι οστά», ο μεγάλος πόθος εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού: Η στέγαση όλων των τμημάτων του (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Ερασιτέχνης) σε μία «Παναθηναϊκή Πολιτεία», που θα ανεγερθεί στην περιοχή του Βοτανικού.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Κι άλλος από Βαγιαδολίδ για Παναθηναϊκό!

Προτάθηκε ο πανάκριβος Γκουαρίν στον Ρόκα

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Εκτός από το μπασκετικό γήπεδο, το οποίο προβλέπεται να περάσει εκτός «Διπλής Ανάπλασης», σε όμορο οικόπεδο, που «πατάει» στο ένα όριό της, υπάρχει μια σημαντική παράμετρος, που αφορά αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Από τη στιγμή που δεν θα «μπει» πλέον στη «Διπλή Ανάπλαση» το μπασκετικό γήπεδο και δεν θα «συμπιεστεί» όλο το σχέδιο των εγκαταστάσεων, το γήπεδο ποδοσφαίρου από τη χωρητικότητα των 30.500 θέσεων που είχε προβλεφθεί στα καλοκαιρινά σχέδια των αρχιτεκτονικών γραφείων που είχαν αναλάβει τη χωροθέτηση των γηπέδων, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προβλέπεται να «ανέβει» στις 35.000 θέσεις.


Eλέγξτε επίσης

Έτσι, δεν πάει πουθενά...

Έτσι, δεν πάει πουθενά…

Νευρικότητα, έλλειψη καθαρού μυαλού που φέρνει την επιπολαιότητα ακόμη και κόντρα σε μια ομάδα SL …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.