Βοτανικός: Αυτές οι συμφωνίες κρίνουν το «χτίσιμο» του γηπέδου

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Μετά την προχθεσινή συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη δήλωση του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη πως οι όροι πλέον είναι χειρότεροι υπήρξαν πολλοί που άρχισαν να ρωτούν τι συμβαίνει και αν το έργο είναι όντως για το συμφέρον της παναθηναϊκής οικογένειας.

Αυτό που θα κρίνει την πορεία του πρότζεκτ είναι οι διμερείς συμφωνίες και οι όροι που θα προτείνει ο δήμος σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ στις ομάδες εργασίας που θα γίνουν μέσα στον Ιανουάριο και στις οποίες όπως τόνισε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μετέχει και η ΚΑΕ.

Από εκεί ουσιαστικά θα κριθεί πλέον ολόκληρο το έργο και αυτοί που θα έχουν τον τελικό λόγο θα είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα ψηφίσουν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη στα μέσα Φεβρουαρίου.

Βέβαια για να γίνει αυτό έως τότε θα πρέπει να βγουν όλα στο φως ώστε να ξέρουν άπαντες τι θα ψηφίσουν.

Ηδη έχουν αρχίσει κάποιες λεπτομέρειες να κυκλοφορούν είτε απ’ τη μία είτε απ’ την άλλη πλευρά, αλλά το σωστό θα ήταν όταν όλα είναι έτοιμα να γίνει μια επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη.

Οι δηλώσεις του Δ. Γιαννακόπουλου:

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News