«Βόμβες» Βέργη για ΟΑΚΑ: «Αυτοί βάζουν... φρένο στη συμφωνία!» - «Υπογραφές εντός 20 ημερών» (vid)

«Βόμβες» Βέργη για ΟΑΚΑ: «Αυτοί βάζουν... φρένο στη συμφωνία!» - «Υπογραφές εντός 20 ημερών» (vid)

Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την καθυστέρηση σχετικά με το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Σχετικά με το άτομο που ευθύνεται για το θέμα του ΟΑΚΑ ο Βέργης ανέφερε: «Το μυαλό μου δεν πηγαίνει μόνο σε ένα άτομο. Δεν εμπλέκεται μόνο ο Λευτέρης Αυγενάκης – σιγά την έκπληξη. ο οποίος έχει συγκεντρώσει τη λατρεία των περισσότερων ομάδων εκτός από μία! Εμπλέκεται ο κ. Δημητριάδης, ο κ. Γεραπετρίτης και εμπλέκεται και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν ξέρω ποιος δεν εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Ακόμα ο Παναθηναϊκός περιμένει να πάρει αυτό που έχει συμφωνήσει με τη σημερινή Κυβέρνηση.»




Και συνέχισε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου: «Τις επόμενες ώρες – μέρες θα γίνουμε σοφότεροι. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει λυθεί το θέμα και θα πέσουν οι υπογραφές. Ο Αυγενάκης δεν είναι για να λύνει προβλήματα… Η Κυβέρνηση θα πρέπει να μη λύνει προβλήματα μόνο σε ένα σωματείο. Είμαστε στις 2 Δεκεμβρίου, δίνω άλλες 20 μέρες για να λήξει το ζήτημα.»

Ακούστε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News