«Βόμβες» Παπαθεοδώρου για διαιτησία - Συνομιλία σοκ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

«Βόμβες» Παπαθεοδώρου για διαιτησία - Συνομιλία σοκ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου με αποκαλύψεις σχολίασε το διαιτητικό κομμάτι της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Αναλυτικά:

Θα πω κάτι για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Αν πιάσουμε τα γεγονότα θα βρούμε την ακολουθία τους. Το χθεσινό παιχνίδι έχει εξήγηση. Δίνεται λίγο μετά το τέλος του τρίτου αγώνα. Σε παιχνίδι μεγάλης ομάδας με μικρή δεν το θυμάμαι την τελευταία 20τια. Αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα την αξία της Λάρισας και ότι ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται.

Αλλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τώρα δεν εξετάζουμε την αξία. Αλλά εξετάζουμε τι έγινε διαιτητικά και γιατί συνέβη…Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπήρχε ένταση. Η θερμ2ηταν αρκετά υψηλή μέσα στο γήπεδο.
Οι σφυγμοί έχουν ανέβει. Μπορώ να δώσω δικαιολογίες για να γίνουν λάθη αλλά όχι σε αυτό το βαθμό.
Τις τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, τις δύο πρώτες, τα φάουλ που έχουν δοθεί λες ότι δεν μπορεί να το δώσει κανονικός διαιτητής. Και οι διαιτητές δεν ήταν από την αλάνα. Είχαν εμπειρία.
Μέχρι τα φάουλ του Παπαγιάννη και του Παπαπέτρου λες ότι κάτι δεν πάει καλά.




Τι συνέβη; μετά το τέλος του τρίτου αγώνα όπου ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο απόγευμα, οι τρεις διαιτητές είδαν τον παρατηρητή διαιτησίας τον Τόμι Σχοινά να μπαίνει στα αποδυτήρια να λέει στους διαιτητές ότι τα πήγατε καλά… Έγινα κάποια λάθη αλλά είμαι ευχαριστημένος. Όσο μιλούσε, εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο του Σχοινά και στην άλλη άκρη ήταν ο επικεφαλής της ΚΕΔ ο Νίκος Πιτσίλκας.

Ήσασταν εκτός τόπου και χρόνου. Σφυριζατε φαντάσματα. Αυτά είπε. Ήταν ένα μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες. Ένα μήνυμα πριν τους τελικούς… Όλοι πλέον ξέρουν ότι ο Πιτσίλκας είναι προσκείμενος προς μια κατεύθυνση. Εκτός όλων των άλλων έχει και το τοπικιστικό στοιχείο. Είναι Λαρισαίος…

Με έναν πολλαπλό τρόπο, κατάφερε να περάσει το μήνυμά του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News