«Βόμβες» Μολό: «Με Μπόλονι δεν παίζουν ρόλο οι business ή τι θα σκεφτούν οι φίλαθλοι»

«Βόμβες» Μολό: «Με Μπόλονι δεν παίζουν ρόλο οι business ή τι θα σκεφτούν οι φίλαθλοι»

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Γιοάν Μολό “σπάει” τη σιωπή του και μιλά για… όλα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Μολό:

Για την επιστροφή του στη δράση:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, ο δρόμος ήταν πολύ μακρύς και ήμουν μόνος. Όμως καθημερινά έκανα τη δουλειά μου και περίμενα μια στιγμή όπως αυτή. Είμαι επαγγελματίας, γιατί ξέρω ότι το να μάχεσαι γι΄αυτή την ομάδα είναι τιμή”.

Για το Λάζλο Μπόλονι:

“Αυτό που λατρεύω στον κύριο Μπόλονι, είναι ότι αν είσαι καλός, τότε θα παίξεις. Δεν παίζουν ρόλο οι business ή τι θα σκεφτούν οι φίλαθλοι. Πάντα ζητάει δύναμη από τους παίκτες. Δεν είναι φίλος μου, αλλά είναι ένας προπονητής ο οποίος σέβομαι, γιατί δεν υπάρχουν πια πολλοί τέτοιοι”.

Για τους λόγους που είχε βρεθεί εκτός ομάδας:

“Αν μίλαγα σήμερα δεν θα βοηθούσε. Βρίσκομαι εδώ για να δώσω μόνο θετικά πράγματα στην ομάδα. Είμαι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ανάμεσα σε τόσους άλλους που έχουν περάσει από αυτό τον ιστορικό σύλλογο. Αυτή είναι η ζωή μας”.

Για όσα είχαν γίνει στο παρελθόν με τις δηλώσεις του:

“Αν αναφέρεστε σε αυτό ακόμα και σήμερα, τότε μου φέρνετε κακές αναμνήσεις. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή έβλεπα τους προπονητές στα μάτια και έδινα ότι περισσότερο μπορούσα. Τώρα το γιατί, ο καθένας το κρίνει με τα δικά του μάτια. Ο καθένας έχει τη γνώμη του γι΄αυτό και να αναφέρουμε τι συνέβη και τι έγινε, δεν έχει καμία σημασία. Υπάρχει μια έκφραση στη Γαλλία: “όταν θέλεις να σκοτώσεις μια γάτα, λες ότι η γάτα είναι λυσσασμένη. Νομίζω με αυτό τα είπα όλα“.

Για την κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα:

“Ήδη προσπαθώ να τους περάσω τη δύναμη μου και την όρεξη που έχω για νίκες. Γιατί κάθε στιγμή πάντα θέλεις κάποιον για στήριγμα, οπότε όταν έχεις έναν παίκτη με περισσότερο χαρακτήρα, βοηθά γιατί χάνουμε τα αποτελέσματα στις λεπτομέρειες. Όμως οι λεπτομέρειες σημαίνουν πολλά πράγματα. Το βασικό είναι να αναλύεις και να αποδεικνύεις ότι διαθέτεις ισχυρή προσωπικότητα”.

Για τον αγώνα με τη Λαμία:

“Δεν παίζω ποτέ ένα παιχνίδι για να το χάσω. Ελπίζω αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Μπορούμε να μιλάμε για ώρες, όμως αν κοιτάξεις κάποιον στα μάτια καταλαβαίνεις άμεσα πως αισθάνεται. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των φιλάθλων μας”.

Για το αν είναι απόλυτα έτοιμος:

“Δεν έχω καμία δικαιολογία, γιατί από τη στιγμή που πατάω στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα με κρίνετε. Άρα πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος. Δεν έχει σημασία να αναφερθώ σε ποσοστά. Το μόνο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News