ΒΟΜΒΕΣ! «Είχα ακούσει περί εύνοιας Ολυμπιακού, αλλά αν δε το ζήσεις...»

ΒΟΜΒΕΣ! «Είχα ακούσει περί εύνοιας Ολυμπιακού, αλλά αν δε το ζήσεις...»

Απίστευτες δηλώσεις από τον επιθετικό του Ατρομήτου, Άντονι Λε Ταλέκ, σε γαλλικό περιοδικό για την ελληνική διαιτησία και τον Ολυμπιακό.

«Όλος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται, δεν είναι καν θέμα ταμπού», τόνισε χαρακτηριστικά…

[ads2]

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Στην Ελλάδα οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος είναι επιπέδου Λιγκ 2, οι μισές επιπέδου Λιγκ 1 και είναι και ο Ολυμπιακός που από άποψη κυριαρχίας είναι ότι και η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Όσον αφορά τη δημοτικότητα, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι πολύ μπροστά από τις άλλες ομάδες. Αλλά στο θέμα της διαιτησίας υπάρχει διαφορά μόνο για μια ομάδα…»

Στη συνέχεια, με αφορμή το θέμα της διαιτησίας, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος προ ετών είχε κάνει δηλώσεις εξαγριωμένος μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Λε Ταλέκ απάντησε:

«Τις θυμάμαι… Αλλά είχε 100% δίκαιο. Όταν έπαιξα απέναντι στον Ολυμπιακό υποδείχτηκα 7 φορές σε θέση οφσάιντ ενώ ήμουν στο όριο! Εφτά φορές! Πρώτη φορά στην καριέρα μου έζησα κάτι τέτοιο. Είχα ακούσει να μιλάνε για την εύνοια των διαιτητών υπέρ του Ολυμπιακού αλλά άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι χαζό γιατί έχουν πράγματι μια ωραία ομάδα και δεν χρειάζονται την εύνοια. Και σου μιλάω για τη διαιτησία γιατί εδώ όλος κόσμος το ξέρει. Δεν αποτελεί καν θέμα ταμπού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News