«Βόμβες» από Ομπράντοβιτς! (vid)

«Βόμβες» από Ομπράντοβιτς! (vid)

«Πυρ και μανία» με τον Λουίτζι Λαμόνικα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος απέδωσε στις αποφάσεις του Ιταλού διαιτητή την ήττα της Φενέρ στον τελικό της Ευρωλίγκας από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Euroleague εξαπέλυσε… πυρ κατά του Λουίτζι Λαμόνικα και της διαιτησίας του μεγάλου παιχνιδιού!

[ads2]

Μεταξύ άλλων ο Σέρβος κόουτς δήλωσε: “Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά κάποιος άλλος, θεώρησε πως δεν το αξίζαμε! Κάποιοι δεν μας ήθελαν πρωταθλητές, δεν πίστευαν ότι αξίζαμε τον τίτλο. Εγώ το πίστευα. Κάποιος μας το έκλεψε. Ρωτώ; Έκανε βήματα ο Ντε Κολό στο τέλος της κανονικής περιόδου; Ναι, έκανε βήματα.

Τα βήματα στο μπάσκετ απαγορεύονται. Όλα τελειώνουν εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια σφυρίγματα και δεν θέλω να τα σχολιάσω.

Επίσης είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως στην παράταση η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε 10 βολές και εμείς καμία. Ποια ήταν τα κριτήρια; Αξίζαμε να νικήσουμε πριν από την παράταση.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Ελπίζω να είμαστε όλοι του χρόνου εδώ”.

Στο ξεκίνημα πάντως των δηλώσεων του ο Ομπράντοβιτς είχε δώσει συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ιτούδη: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο αδερφικό φίλο μου, στον Δημήτρη Ιτούδη και στον συνεργάτη του Ανδρέα Πιατιόλη”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News