Με "βόμβα" του Παππά νίκησε η Εθνική - Τι έκαναν οι "πράσινοι"
Με τον εκπληκτικό, σε όλο το παιχνίδι, Νίκο Παππά να πετυχαίνει τρίποντο… βόμβα στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Εθνική μας ομάδα νίκησε το Μαυροβούνιο με 83-81 σε φιλικό παιχνίδι.
Η Εθνική μας ομάδα έδειξε τα δόντια της σε ακόμη ένα παιχνίδι, αν και τα βαριά πόδια των παικτών λόγω της προετοιμασίας δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές αναλύσεις.
Ο Νίκος Παππάς, με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα… έγραψε το 80-76, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι υπέρ της Εθνικής, ενώ οι τελευταίες επιθέσεις των δύο ομάδων περιορίστηκαν σε σκόπιμα φάουλ για το τελικό 83-81.
Ο γκαρντ του τριφυλλιού σημείωσε 17 πόντους σε 25 λεπτά, έχοντας και 3 ασίστ.
Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού κινήθηκαν σε… ρηχά νερά! Ο Καλάθης είχε 4 πόντους σε 11 λεπτά και 2 ασίστ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φορτώθηκε πολύ γρήγορα με φάουλ και δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Τελος, ο Μήτογλου έμεινε εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έρχεται διπλή επιστροφή – Το παιχνίδι που έχουν κυκλώσει Σλούκας και Ναν!
- ΣΠΟΡ FM TV: Κυκλοφόρησε η εφαρμογή – Πώς την κατεβάζετε σε Android και iOS!
- Η απάντηση του Ραπτόπουλου για τη μήνυση Παναθηναϊκού και Τεττέη (vid)
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Το μήνυμα μετά την ήττα και τα λόγια του Νίστρουπ
- Επίσημο: Οι διαιτητές του Παρτίζαν – Παναθηναϊκός