ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ ο Πεδουλάκης

ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Superfoods, η οποία έγινε αποδεκτή.

Την παραίτηση του στην διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τους «πράσινους» να τη κάνουν αποδεκτή!

[ads2]

O λόγος δεν έχει να κάνει με την χθεσινή εικόνα του τριφυλλιού και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Σήμερα, τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού Superfoods υπέβαλε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News