Βόμβα: Τέλος από το ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου! (vid)

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με... (pics)

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις έχουμε φέτος όσον αφορά το τέλος των συμβολαίων των παρουσιαστών αλλά και την ανανέωση τους.

Ειδικά ο ΣΚΑΙ που φέτος δεν έφτασε το ιδανικό που ήθελε σε νούμερα τηλεθέασης αρκετών προγραμμάτων του θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του και στο δυναμικό του.




Ήδη έχει πετάξει εκτός πολλά project του και δεν σκέφτεται καν να τα επαναφέρει, όπως για παράδειγμα το Top Chef και το Big Brother. Ακόμη ένα project που δεν θα έρθει από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας είναι το Love It, αφού το τελευταίο διάστημα η τηλεθέαση του ήταν στα τάρταρα…




Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda’s blog, η Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκε με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ τις προηγούμενες ημέρες. Παρότι ήταν θετικές και οι δυο πλευρές για μια συζήτηση τα αποτελέσματα αυτής δεν ήταν, καθώς πάρθηκε η απόφαση να λήξη η συνεργασία τους.

Μπορεί να θεώρησαν πως μπορούν να κάνουν την Ιωάννα μια νέα Ελένη Μενεγάκη, όμως δεν τα κατάφεραν!



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News