ΒΟΜΒΑ! ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ! ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

Ο Γιάννης Μπουρούσης σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops από την Αμερική είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκας τη σεζόν που μας πέρασε όπως όλα δείχνουν επιλέγει τον Παναθηναϊκό με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για την Ευρώπη εδώ και μέρες, επιλέγοντας αυτή τη λύση για τη συνέχεια της καριέρας του.

[ads2]

Ο Μπουρούσης είχε δεχτεί προσφορές από τη Μπασκόνια με την οποία μεγαλούργησε φέτος αλλά και τη Βαλένθια που ήθελε να κάνει δικό της τον MVP τη ισπανικής λίγκας, ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις με τουρκικές ομάδες οι οποίες δεν καρποφόρησαν. Ειδικά με τη Φενέρ που ανανέωσε με τους Γιαν Βέσελι και Έκπε Ούντο.

Ο Έλληνας σέντερ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στο ΝΒΑ και έχει στα χέρια του δύο προτάσεις που δεν τον ικανοποιούσαν οικονομικά (Ουόριορς, Κλίπερς) αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops από το Λας Βέγκας οι ενδιαφερόμενες ομάδες ενημερώθηκαν ότι ο Έλληνας παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Η αποχώρηση του Τιμ Ντάνκαν δημιούργησε κάποιο χώρο στο salacy cap των Σπερς και την ανάγκη για ένα ακόμα ψηλό. Οι πιθανότητες του Μπουρούση για μία επίσημη πρόταση από την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι το μοναδικό ενδεχόμενο να ανατραπεί τελευταία στιγμή η υπογραφή του στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια.

Αφού ζύγισε τα υπέρ και τα κατά ο Μπουρούσης πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό που του έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση για τους “πράσινους” αφού αφενός έρχονται σε συμφωνία με τον κορυφαίο σέντερ της Ευρωλίγκας τη σεζόν που μας πέρασε, μέλος της βασικής πεντάδας και υποψήφιο MVP (επιλέχθηκε ο Ντε Κολό στα σημεία), και αφετέρου κλείνουν μία σημαντική τρύπα στο “5” με έναν Έλληνα παίκτη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν πλέον τις κενές θέσεις των κοινοτικών που διαθέτουν με σκοπό να καλύψουν τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ τους.

Eurohoops.net

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News