"Βόμβα" στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα

"Βόμβα" στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα

Νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στα play offs πήρε ο Ερυθρός Αστέρας επί της Εφές,91-82, στο Βελιγράδι,πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του «Ντούντα».

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε «άλμα – πρόκρισης» επικρατώντας της Αναντολού Εφές (91-82), η οποία πλέον έχει… μπλέξει για τα καλά! Συν δύο νίκες από τους Τούρκους οι «ερυθρόλευκοι», που είναι πιο πάνω και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

[ads2]

Εντυπωσιακός ο Ερυθρός Αστέρας, με εξαίρεση το κακό του δεύτερο δεκάλεπτο κυριάρχησε της Εφές στο Βελιγράδι 91-82 για την όγδοη αγωνιστική του Top 16.

Έτσι υπερκάλυψε τη διαφορά ενός πόντου της Πόλης, έφτασε τις πέντε νίκες συγκατοικώντας στην τρίτη θέση του γκρουπ με τον Παναθηναϊκό (τον οποίο έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ και υποδέχεται σε δύο αγωνιστικές) και δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τη θέση της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έμεινε πέμπτη με τρεις νίκες. Η τετράδα Μίλερ-Τσίρμπες-Γκούντουριτς-Μίτσιτς ήταν όλα τα λεφτά για τους νικητές, ενώ μόνον οι Σάριτς και Οσμάν στάθηκαν στο ύψος τους από πλευράς Εφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News