«Βόμβα» στα τηλεοπτικά του ελληνικού πρωταθλήματος θέλει να ρίξει η Cosmote TV

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά του ελληνικού πρωταθλήματος θέλει να ρίξει η Cosmote TV

Μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Ευ. Μαρινάκη, ήταν η “κεντρική διαχείριση” των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League.

Σύμφωνα με το sdna.gr, κατά τη συζήτηση του θέματος στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, ο Μαρινάκης είπε ότι είχε μια πρώτη επαφή με την Cosmote, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τα δικαιώματα όλων των αγώνων του πρωταθλήματος.

H Cosmote είναι το κανάλι που απέκτησε φέτος και για τις επόμενες τρεις σεζόν τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού.

Επίσης ο Μαρινάκης είπε ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο τα τηλεοπτικά δικαιώματα να πουληθούν σε εταιρεία η οποία με τη σειρά τα θα τα πουλήσει σε τηλεοπτικό πάροχο, φέρνοντας το παράδειγμα της Ισπανίας.

Ένα από τα εμπόδια που υπάρχουν είναι ότι τα συμβόλαια των ομάδων με την Cosmote (οκτώ ΠΑΕ) και τη NOVA (έξι ΠΑΕ), δεν λήγουν την ίδια περίοδο.

Για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και άλλες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν 2024 – 25.

Αν το συνδρομητικό κανάλι αποκτήσει τα δικαιώματα όλων των ομάδων, αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει… μόνιμη στέγη και για τα επόμενα χρόνια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News