ΒΟΜΒΑ! Σουπερλιγκάτη ομάδα θέλει τον Σάντσεθ;

ΒΟΜΒΑ! Σουπερλιγκάτη ομάδα θέλει τον Σάντσεθ;

Γκρίνια για τον Εσιέν στον Παναθηναϊκό, γκρίνια (και) για τον Σάντσεθ. Βλέπετε, ο Ισπανός στόπερ που αποκτήθηκε ως αντί- Σίλντενφελντ το περασμένο καλοκαίρι κοστίζοντας στους «πράσινους» ουκ ολίγα ευρουλάκια (σε δύσκολες οικονομικά εποχές) δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να κάνει τη διαφορά.

Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπριζ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποβλήθηκε και προϊόντος του χρόνου έγινε θαμώνας του ιατρικού δελτίου.

[ads2]

Αν κι εφόσον πάντως στο «τριφύλλι» αποφασίσουν να διακόψουν πρόωρα (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του ΄19) κι άδοξα τη συνεργασία με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, μην εκπλαγείτε έτσι και δείτε τον ίδιο παίκτη να φοράει τη φανέλα άλλης σουπερλιγκάτης ΠΑΕ.

Ας μην ξεχάσουν όμως οι «πράσινοι» να βάλουν κι έναν… αστερίσκο στους όρους του διαζυγίου περί μη μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα…

Ας το θυμόμαστε κι αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News