ΒΟΜΒΑ με Σισέ στον Παναθηναϊκό

ΒΟΜΒΑ με Σισέ στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ ο Τζιμπρίλ Σισέ αποφασισμένος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτό λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του!

Ο Γάλλος μπορεί να είχε ανακοινώσει πριν από εφτά μήνες ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, αλλά πλέον θεωρεί ότι οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν είναι παρελθόν (μετά την επέμβαση στο ισχύο) και μπορεί να επιστρέψει, ακολουθώντας τα βήματα του πρώην συμπαίκτη του και φίλου του Σεμπαστιάν Λέτο.

[ads2]

Άλλωστε στις αρχές του Απριλίου είχε κάνει μια σχετική δήλωση, ενώ πυκνά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον η θέση του Παναθηναϊκού, αλλά και του Αντρέα Στραματσόνι, που σε πρώτη φάση δεν φαίνεται πολύ ζεστός!

Στις 29 Απριλίου ο Σισέ με δηλώσεις του στην «La Provence» είχε πει πως δεν έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ο στόχος του είναι να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

«Δεν έχω τελειώσει όμως ακόμα με το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο Σισέ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άλλη μεγάλη αγάπη του πέραν του ποδοσφαίρου, τη μουσική. «Είναι ένα πάθος που διαρκεί εδώ και 20 χρόνια. Από τα 14 μου είμαι dj. Είναι ένας τρόπος για να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου. Μου αρέσει η μουσική γενικά. Hip-hop, house. Οι τραυματισμοί μου στο ποδόσφαιρο με ανάγκασαν να σταματήσω. Είχα περισσότερο χρόνο να αφοσιωθώ στον εαυτό μου».

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News