Βόμβα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Βόμβα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Τεράστια προσθήκη για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που ενέταξε στο δυναμικό του την 26χρονη κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη.

Η Ντουντουνάκη αποτέλεσε μήλον της έριδος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το ποιος ελληνικός σύλλογος θα την εντάξει στο δυναμικό του.

Τελικώς, χάρη σε συντονισμένες ενέργειες του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Βρανόπουλου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αγωνίζεται με τα «πράσινα» χρώματα, σε μια μεταγραφή που δείχνει τις βλέψεις του τριφυλλιού και στην κολύμβηση.

Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες και για λίγα δέκατα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100 μ. πεταλούδας.

Στο Τόκιο έσπασε για δεύτερη φορά φέτος το Πανελλήνιο Ρεκόρ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγους μήνες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News