ΒΟΜΒΑ: «Πιστεύαμε πως πίσω από την Παναχαϊκή ήταν ο Ολυμπιακός»

ΒΟΜΒΑ: «Πιστεύαμε πως πίσω από την Παναχαϊκή ήταν ο Ολυμπιακός»

Δηλώσεις που προκαλούν ερωτηματικά και σίγουρα θα συζητηθούν έκανε ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Μιγκέλ Πέδρο, ο οποίος μιλώντας στους Πορτογάλους ανέφερε μεταξύ άλλων: «νομίζαμε ότι πίσω από το πλάνο για την άνοδο της ομάδας βρισκόταν ο Ολυμπιακός, αλλά τίποτα δεν συνέβη»!

Ο Πορτογάλος μέσος της Παναχαϊκής Μιγκέλ Πέδρο παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «zerozero.pt» και αναφερόμενος στους Πατρινούς πέταξε και μία ατάκα για τον Ολυμπιακό, που θα συζητηθεί.

[ads2]

«Είχαμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι πίσω από το πλάνο της ομάδας να ανέβει κατηγορία ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα βοηθούσε και θα υποστήριζε την Παναχαϊκή, αλλά τίποτα δεν συνέβη», ανέφερε ο Πέδρο δίχως να πει τίποτα περισσότερο!

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε:

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος στην αρχή της σεζόν. Αγωνίζομαι στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος για μία ομάδα, η οποία είχε στόχο να παλέψει για την άνοδο, αλλά όταν έφτασα διαπίστωσα ότι δεν είχε φιλοδοξίες για τίποτα. Δεν υπήρχε προπονητής, δεν είχε υπήρχε πρόεδρος, κάποιοι παίκτες αποχώρησαν…».

Και συνέχισε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό: «Είχαμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι πίσω από το πλάνο της ομάδας να ανέβει κατηγορία ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα βοηθούσε και θα υποστήριζε την Παναχαϊκή, αλλά τίποτα δεν συνέβη».

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, είπε: «Μαζί με τον εκπρόσωπό μου θα εξετάσουμε τις προτάσεις και θα δούμε. Τώρα θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου».

Εντύπωση προκάλεσε στους Πορτογάλους το γεγονός ότι ο Πέδρο πληρώνεται με εκχώρηση που έχει γίνει από τα τηλεοπτικά έσοδα της ΠΑΕ. Και ο ίδιος είπε: «Είναι αλήθεια. Το συμβόλαιό μου συνδέεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και γι’ αυτό δεν μπορώ να το λέω. Η διοργανώτρια ουσιαστικά με πληρώνει».

Σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πέδρο υπογράμμισε: «Έκανα κάποια καλά παιχνίδια και ξέρω πως ό,τι συνάντησα στην Παναχαϊκή δεν συμβαίνει σε άλλες ελληνικές ομάδες. Καμία τύχη… Το επίπεδο, πάντως, του ποδοσφαίρου είναι πολύ καλό και οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά».

Ο ίδιος, τέλος, έδειξε να έχει μάθει από τα λάθη του και συμπλήρωσε: «Δεν ακολούθησα αυτό που μου έλεγαν τα μέλη της οικογένειάς μου. Εγώ σκέφτηκα τα χρήματα που θα κέρδιζα για να βοηθήσω τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Εμπιστεύτηκα, όμως ανθρώπους που δεν έπρεπε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News