Βόμβα με Πρασχάλις θέλει ο Παναθηναϊκός

Βόμβα με Πρασχάλις θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα την Σαμάνθα Πραχάλις, που ήταν η πρώτη σκόρερ στο περσινό Ιταλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα την ιστοσελίδα sdna.gr, o Παναθηναϊκός κλείνει την 26χρονη Σαμάνθα Πραχάλις, που θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ των «Πράσινων» ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

[ads2]

Η Πραχάλις είναι μία εξαιρετική γκαρντ, που επιλέχθηκε στο νούμερο 6 του Draft του 2012, και έχει αγωνιστεί στο WNBA με τις φανέλες των Φίνιξ Μέρκιουρι, Νιου Γιορκ Λίμπερτι, Ατλάντα Ντριμ και Λος Άντζελες Σπαρκς.

Την περσινή σεζόν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην Ευρώπη και την Ιταλία, με την φανέλα της Κάλιαρι. Στην γειτονική χώρα, η Αμερικανίδα ήταν εξαιρετική, καταφέρνοντας να αναδειχθεί ως η κορυφαία σκόρερ του πρωταθλήματος.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να κρατήσει την Κάλιαρι στα σαλόνια του ιταλικού γυναικείου μπάσκετ, με την Πραχάλις να ψάχνει από τότε τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως σε έναν αγώνα, η 26χρονη γκαρντ πέτυχε 50 πόντους, δείγμα της εξαιρετικής της ικανότητας και του σπουδαίου της ταλέντου

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει αναζητήσει τις ελληνικές ρίζες της 26χρονης γκαρντ, και το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση των «Πρασίνων» είναι αν θα μπορέσει να την εντάξει στο ρόστερ ως Ελληνίδα. Αν αυτό δεν γίνει δυνατό, τότε η Πραχάλις θα αγωνιστεί υπό το καθεστώς των τριών ξένων (δύο θα αγωνίζονται από τις τρεις που θα δηλώνονται σε κάθε παιχνίδι).

Sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News