ΒΟΜΒΑ: «Να πέσει ο Ολυμπιακός, ισόβιος αποκλεισμός σε Μαρινάκη»

Καραπαπάς: Η απάντησή του για το «Παναθηναϊκός Μαρινάκης»

Η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει προτείνει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και για τις ομάδες των Ολυμπιακού και Ατρόμητου υποβιβασμό. Εστάλησαν οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα και τις ομάδες.

Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, είναι να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και πρόστιμο τριών εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

Το μέλος της Επιτροπής δηλαδή, θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο το 2015 για στοιχηματικούς λόγους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News