ΒΟΜΒΑ με Γκάουντλοκ η Μακάμπι!

Ο Άντριου Γκούντελοκ υπέγραψε συμβόλαιο με την Μακάμπι και ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη, ύστερα από ένα πέρασμα του σε Κίνα και ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα στην Φενέρμπαχτσε.

H Mακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, αποκτώντας έναν παίκτη που έχει έφεση στο σκορ, τον 28χρονο (7/12/1988) Αμερικανό γκαρντ (1.91), Άντριου Γκούντελοκ.

[ads2]

 Η ομάδα του Ελέζ Έντελσταϊν, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιαν Τάμπακ ύστερα από μία καταστροφική σεζόν, έχει ως στόχο να επιστρέφει στην κορυφή στην ερχόμενη σεζόν.

Ο Άντριου Γκούντελοκ έχει εμπειρία σε επίπεδο Euroleague, καθώς την σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην διοργάνωση φορώντας την φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα στην λίγκα, όντας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, έχοντας μέσο όρο 17 πόντους (με 46.1% ποσοστά στα τρίποντα) και 2.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε μπάσκετ στην Κίνα για πολλά χρήματα (στους Flying Tigers), ακολούθως έκανε ένα μικρό πέρασμα στο ΝΒΑ με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη.

πηγή: sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News