«Βόμβα» για τα αριστερά: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ασαμόα

«Βόμβα» για τα αριστερά: Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ασαμόα

Ένα πολύ μεγάλο όνομα προτάθηκε για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού, εκείνο του Κβάντο Ασαμόα.

Ο 32χρονος αριστερός μπακ μένει και τυπικά ελεύθερος από την Κάλιαρι και ο ατζέντης του επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό για πιθανή συνεργασία, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο Γκανέζος έχει «οργώσει» τα γήπεδα της Serie A με τις φανέλες των Ουντινέζε, Γιουβέντους και Ίντερ, ωστόσο, από ότι φαίνεται, κοιτάει και εκτός Ιταλίας για να συνεχίσει την καριέρα του. Φέτος, με την Κάλιαρι έκανε 9 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το κασέ του είναι στο εκατομμύριο, χαμηλότερο από ποτέ. Ωστόσο, δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει αριστερό μπακ τέτοιας αξίας, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως βασίζεται στον Χουανκάρ.

Τον τελευταίο Γκανέζο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα πράσινα, θέλουν να τον ξεχάσουν στον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για τον Μίκαελ Εσιέν…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News