ΒΟΜΒΑ! Φεύγουν απ' το προεδρείο της ΕΠΟ οι κατηγορούμενοι!

Ανήμερα της επίδοσης στην ΕΠΟ του βουλεύματος για την παραπομπή σε δίκη με βούλευμα του προέδρου της ΕΠΟ και πέντε μελών της Ε.Ε. με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, η ηγεσία της ομοσπονδίας όρισε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 30/8 με βασικό θέμα όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία την “συμπλήρωση – ανασύνθεση του προεδρείου της Ε.Ε. της ΕΠΟ”.

Η κίνηση αυτή συνδέεται άρρηκτα με τη διαπιστωτική πράξη που θα γίνει από τον ΓΓΑ, Ιούλιο Συναδικό, μετά τις 9 Σεπτεμβρίου και με την οποία βάσει νόμου ο πρόεδρος της ΕΠΟ και τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. θα είναι έκπτωτα.

[ads2]

Προκειμένου να μπορέσει να διοικηθεί η ομοσπονδία χωρίς περαιτέρω νομικές εμπλοκές και επειδή σε περίπτωση κωλύματος του προέδρου, η αναπλήρωση γίνεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο και τους αντιπροέδρους, θα αλλαχθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος Β. Τοπολιάτης, ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση καθώς και ο Β. Αντιπροέδρος Β. Μαζαράκης.

Επίσης θα συμπληρωθεί η κενή θέση του γ’ αντιπροέδρου, ενώ η θέση του α’ αντιπροέδρου αντιστοιχεί στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας.

Στη θέση τους θα μπουν όσοι από το ΔΣ στηρίζουν τον Γκιρτζίκη και δεν έχουν κώλυμα βάσει νόμου.

Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι στα θέματα ημερήσια διάταξης δεν περιλαμβάνεται το θέμα τη διαπιστωτικής πράξης ή μη των παραπεμπόμενων σε δίκη μελών.

Ως εκ τούτου, ο Γκιρτζίκης και οι συν αυτώ κατηγορούμενοι επιχειρούν ηρωική έξοδο βάζοντας στη θέση των κατηγορουμένων κάποια άλλα όπλα του συστήματος προκειμένου να διοικούν εκ του μακρόθεν. Σε κάθε περιπτωση, ο Γκιρτζίκης και οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται ότι έχουν τελειώσει και πλέον με τις κινήσεις τους θυμίζουν τον επιθανάτιο ρόγχο τους στο ποδόσφαιρο που βασάνισαν τόσο βίαια…

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News