«Βόμβα» Χεσούς στον Παναθηναϊκό από «πάσα» Μουρίνιο!

«Βόμβα» Χεσούς στον Παναθηναϊκό από «πάσα» Μουρίνιο!

Σεισμικές δονήσεις στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε ο Χουάν Χεσούς, τον οποίο και… διαφήμισαν οι ατζέντηδες στο Τριφύλλι!

Σύμφωνα με το newspao.gr, το βιογραφικό του 30χρονου αμυντικού της Ρόμα έφθασε στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

O Χεσούς θα εγκαταλείψει – εκτός απροόπτου – τους «λύκους», έπειτα από εντολή του Ζοσέ Μουρίνιο να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Το 2017 η Ρόμα έβγαλε από το ταμείο της 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ίντερ. Τον τελευταίο χρόνο, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, λόγω Covid-19. Συμμετείχε κανονικά στους έξι αγώνες των ομίλων του Europa League, αλλά στα νοκ άουτ παιχνίδια της ιστορικής πορείας των Ρωμαίων μέχρι τους «4» της διοργάνωσης, ήταν απών!

Από την 1η Ιούλη θα κυκλοφορήσει ελεύθερος, δεδομένα, θα ενδιαφερθούν ομάδες από την Ιταλία. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Έχει τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας και τις τέσσερις το 2012 στα φιλικά κόντρα σε Αργεντινή, Μεξικό, ΗΠΑ και Δανία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News