Βόμβα με Μπιρτς ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ! (vid)

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κεμ Μπιρτς.  

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω την φετινή σεζόν και ο Αργύρης Πεδουλάκης και το επιτελείο του σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα και τους παίκτες που θα αποκτηθούν προκειμένου οι «πράσινοι» να ενισχυθούν.

[ads2]

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κεμ Μπιρτς της Ουσάκ, παίκτη για τον οποίον είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, όταν έψαχνε τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ μέσα στην σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Μπιρτς είναι ένας εντελώς διαφορετικού στυλ παίκτης από την βασική τριάδα (Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Παπαγιάννης) ψηλών του φετινού Παναθηναϊκού.

Πολύ αθλητικός, με μακριά άκρα και έφεση στο ριμπάουντ, κάτι που σημαίνει πως ο «Άρτζι» βλέπει έναν Παναθηναϊκό με πιο αλτικούς ψηλούς και τον φυσικά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Ουσάκ, με τη φανέλα της οποία μέτρησε 10,5 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 32 παιχνίδια.

Το gazzetta επικοινώνησε με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και του ανέφερε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπιρτς, με τον ατζέντη του να παρουσιάζεται δισταστικός στο να σχολιάσει θετικά ή αρνητικά το θέμα και αρκέστηκε στο να πει, «δεν μπορώ να πω τίποτε γι’ αυτή την υπόθεση»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΡΤΣ…

Ο Μπιρτς γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1992 στον Καναδά κι έχει ύψος 2.06 μέτρα. Η κολεγιακή του καριέρα τον βρήκε στο Pittsburgh και στο UNLV, με τον Καναδό να διακρίνεται τόσο στον τομέα των ριμπάουντ, όσο και στην επίθεση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως στην τελευταία του χρονιά είχε 11.6 πόντους και 10.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μέρος στο NBA draft, ωστόσο καμία ομάδα δεν τον επέλεξε. Έτσι, αποφάσισε να πάρει μέρος στο Summer League, εκεί όπου αγωνίστηκε με τους Ουίζαρντς. Ο Μπιρτς κατάφερε να πείσει τους Χιτ να τον υπογράψουν, ωστόσο αποχώρησε πριν αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς και πέρασε τη σεζόν στο NBDL.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News