Βολος - ΠΑΟΚ Live Streaming | Volos - PAOK

Βολος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό» την Κυριακή (17:15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super league.

Volos – PAOK Live Streaming

O Βόλος στην εκκίνηση του 2022 μετράει δύο νίκες σε  τρία παιχνίδια του και παρουσιάζει σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το φινάλε του προηγούμενου έτους. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, μετά τις δύο σερί εντός έδρας νίκες με Παναθηναϊκό και Απόλλων Σμύρνης, φιλοδοξεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Για την ομάδα της Μαγνησίας, αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο επιθετικός Φαν Βέερτ βρίσκεται σε φόρμα. Μάλιστα, ο Ολλανδός με 11 γκολ βρίσκεται στη 2η θέση των πίνακα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Βόλος θέλει να κοιτάξει στα μάτια και τον ΠΑΟΚ και μέσα στην έδρα του (5-0-4) δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Την Παρασκευή η διοίκηση του Βόλου ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ζαν Πιέρ Μπαριέντος μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Κατά αυτό τον τρόπο, έδειξε την εμπιστοσύνη της σ’ έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας και προκάλεσε δέσιμο στα αποδυτήρια.Super League Live Streaming

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, θέλει να πατήσει ξανά το γκάζι και να πανηγυρίσει την 6η συνεχόμενη νίκη στη Super League. Προκειμένου να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας (-9). Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τους Βολιώτες για την… απίθανη «γκέλα» του πρώτου γύρου, όταν το 4-0 έγινε 4-4 στην Τούμπα!

Ο Λουτσέσκου βλέπει πλέον σαφή βελτίωση στην ομάδα του και με τις προσθήκες των Ζαμπά, Σέστρε αποκτάει περισσότερη ενέργεια μεσοεπιθετικά. Μετά το ματς με την ΑEK έγινε γνωστό ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Αμερική και το MLS, φέρνοντας φρέσκο χρήμα στα ταμεία της ομάδας.

Το… story της αναμέτρησης στον Βόλο μας δείχνει ότι συνήθως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πέρυσι οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ τη σεζόν 2019/20 ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0. Live Streaming σουπερ λιγκα

Βολος – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βολος – ΠΑΟΚ

Βολος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_1_2022_17_15_volos_paok/47-1-0-25080

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News