Βολος - Παναθηναικος Live Streaming | Volos - Panathinaikos

Βολος - Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming:

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός στον Βόλο, στο τελευταίο ματς για το 2021 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» καλείται στο «Πανθεσσαλικό» (17:00) να αποφύγει τις παγίδες των γηπεδούχων και να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Volos – Panathinaikos Live Streaming

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1. Ένα σκορ που μοιάζει εύθραυστο αν αναλογιστεί κανείς ότι ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ο Βόλος αρέσκεται σε επιθετικό παιχνίδι και θα στήσει παγίδες με στόχο στο φινάλε του έτους να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ ανελλιπώς. Ωστόσο βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση και μετράνε 6 ήττες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις του. Στο τελευταίο χρονικά, έμειναν στο 2-2 με τη Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League και έπεσαν στη 10η θέση της βαθμολογίας.

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος, ώστε να απολαμβάνουμε εμείς. Προηγηθήκαμε με δύο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Στην τελική ανάλυση, αν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάνεις και σιγά σιγά θα μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Αν βελτιώσουμε τις ατομικές ανύποπτες φάσεις, όλο το πακέτο το έχουμε. Δεν θεωρώ πως είναι έλλειψη συγκέντρωσης», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου.Super League Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και ένας πιθανός αποκλεισμός θα φέρει τριγμούς. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια πανηγύρισε καθαρές νίκες, με σκορ 2-0 απέναντι σε ΠΑΣ και Ατρόμητο.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία ματς και τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά γιατί έδειξαν ηρεμία στο παιχνίδι και δεν άλλαξαν τρόπο παιχνιδιού. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς με τον Βόλο το Κύπελλο μας ενδιαφέρει και θέλουμε την πρόκριση».

Στον αγωνιστικό τομέα οι φιλοξενούμενοι δεν θα αλλάξουν την επιτυχημένη συνταγή, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στην τελευταία του επίσκεψη στο Βόλο επικράτησαν με σκορ 0-2.Live Streaming σουπερ λιγκα

Βολος – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βολος – Παναθηναικος

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_12_2021_17_00_volos_panathinaikos/47-1-0-24742

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News