Βολος - Παναθηναικος Live Streaming | Volos - Panathinaikos

Βολος - Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming:

Θα καταφέρει ο Βόλος στο «σπίτι» του να σταματήσει το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή στο «Πανθεσσαλικό» (17:15), σ’ ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την 17η αγωνιστική της Super League.

Volos – Panathinaikos Live Streaming

O Βόλος, παρότι ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, έκλεισε το 2021 προβληματικά. Οι παίκτες του Κώστας Μπράτσου αγνοούν τη χαρά της νίκης από τις 2 Οκτωβρίου και στα τελευταία έξι ματς μετράνε πέντε ήττες και μια ισοπαλία (2-2 με Λαμία). Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκαν, αφού το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το τελευταίο επίσημο ματς για τους Βολιώτες ήταν στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου. Όταν με τη «λευκή» ισοπαλία αποκλείστηκαν από τους «16» της διοργάνωσης, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με 2-1.

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε και στην εκκίνηση του 2022 ότι λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Οι «πράσινοι» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνες και Παλάσιος επικράτησαν την Τετάρτη με 2-0 του Άρη και πλέον απέχουν 2 βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας.Panathinaikos Live Streaming

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming

Οι «πράσινοι», παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Καρλίτος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνη (covid), πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Παράλληλα, διατήρησαν για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στο πρωτάθλημα την εστία τους ανέπαφη και δείχνουν ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του και ζήτησε ανάλογη συνέχεια, λέγοντας: «Θέλω να πω πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι μία εποχή δύσκολη για όλες τις ομάδες. Έχει σημασία σαν ομάδα να δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εμένα μου άρεσε δεν χάσαμε τη συνοχή μας και το πείσμα μας για τη νίκη. Αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο».

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός στο ματς με τον Βόλο δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή. Μάλιστα, υπάρχει έκδηλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η τετράδα στην άμυνα των Σάντσεθ, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουανκάρ έχει άψογη συνεργασία, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι φτωχή. Ο Παναθηναϊκός ως φιλοξενούμενος από τον Βόλο σε παιχνίδια της Super League μετράει μια νίκη (0-2) και μια ισοπαλία (1-1). Γενικότερα, οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει ποτέ από την ομάδα της Μαγνησίας, αριθμώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Βολος – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βολος – Παναθηναικος

Βολος – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/9_1_2022_17_15_volos_panathinaikos/47-1-0-24868

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News