Βολος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/10)

Βολος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/10)

Βόλος – Παναθηναϊκός Live Streaming | Volos – Panathinaikos Live Streaming: Με τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό», εκεί όπου ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (19:30).

Ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και για τις δύο ομάδες, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να είναι αυτοί που θα σταματήσουν το νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου. Και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν το «10 στα 10», που θα αποτελεί ρεκόρ για τους ίδιους, ενώ θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Ο Βόλος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Αυτό μαρτυρά τόσο η βαθμολογική του θέση (είναι 3ος στη βαθμολογία), όσο και η εικόνα του στα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και μάλιστα έχει αποσπάσει θετικά αποτελέσματα κόντρα σε τρεις ομάδες από το Big-5!

Οι Θεσσαλοί πήραν τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ τη δεύτερη αγωνιστική (έστω κι αν το παιχνίδι διεξήχθη στη Ριζούπολη και όχι στην «ΟΠΑΠ Arena»). Επίσης, απέσπασαν ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και νίκησαν μέσα στην έδρα τους τον Άρη. Ο Κώστας Μπράτσος έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του και περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του με αντίπαλο τους «πράσινους».Super League Ελλάδα Live Streaming

Πανέτοιμος για το «10 στα 10» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του πραγματοποιεί ένα ονειρικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Έχει ισοφαρίσει την επίδοση που έκανε το 1994-95 με εννέα συνεχόμενες νίκες, χρονιά που κατέκτησε το νταμπλ. Και πάει για το «10 στα 10». Βέβαια, εδώ δε θα έχει εύκολη αποστολή. Για την ακρίβεια θα έχει τρομερό δύσκολο έργο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος!

Το κλίμα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ανάμεικτο μετά την τελευταία νίκη επί του Άρη. Αφενός η ομάδα του πήρε τη νίκη με τον Σπόραρ στο 92’ και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της. Αφετέρου όμως έχασε τον Αϊτόρ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ισπανός εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού και θα επιστρέψει στα γήπεδα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακριβώς ότι ισχύει και για τον Αλέξις Τρουιγιέ. Αντίθετα, στη διάθεση του Σέρβου προπονητή είναι οι Κώτσιρας και Κουρμπέλης.

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ματς γιορτή με Παναθηναϊκό

Για νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει λόγο ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε μεγάλο αθλητικό site. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αναφορικά με τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Θα βρεθούν 17-18 χιλ. κόσμου. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μίνιμουμ 10.000 φιλάθλους του, ο Βόλος θα έχει επίσης 3.000 δικούς του φιλάθλους, ενώ θα υπάρχουν και 3.000 ουδέτεροι, που ενδεχομένως να βρίσκονται και Παναθηναϊκοί ανάμεσα σε αυτούς. Υπάρχει ένας κοινός σκοπός και στόχος, να κυλήσουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνω έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει και να απολαύσει ένα όμορφο τριήμερο στην πόλη μας. Στόχος μας είναι να μη δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητα με κανέναν, δεν έχει ούτε οργανωμένους, ούτε δημιουργεί… τσαμπουκάδες ο κόσμος του»

Για το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που δεν αφήνουν φιλοξενούμενους οπαδούς στο γήπεδό τους, ανέφερε ότι: «Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, αλλά οφείλεται στις μεγάλες ομάδες που αρνούνταν να αναλάβουν την ευθύνη. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επίσημα εισιτήρια, άρα έχει και την ευθύνη. Όπως πρέπει να γίνεται δηλαδή».

Τον λόγο που δεν είχε δώσει εισιτήρια και στον Άρη κι αν θα έχει ανάλογη πολιτική με ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό: «Ο λόγος που δεν δώσαμε εισιτήρια στον Άρη είναι γιατί οι οπαδοί του προκάλεσαν καταστροφές πέρυσι στο γήπεδο και η ομάδα δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη. Είμαστε στα δικαστήρια. Εγώ θέλω σωστά πράγματα. Φυσικά θα δώσουμε εισιτήρια και στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ολυμπιακό, αρκεί να υπάρξει σωστή συνεργασία».Παθηναικος Live Streaming

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα οι «πράσινοι»

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με πρωινή προπόνηση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τόσο τον Άνταμ Τσέριν όσο και τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στην διάθεση του όπως αναμενόταν. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε θεραπεία στην μέση και η συμμετοχή στην αποστολή της αναμέτρησης του Σαββάτου κρίνεται αμφίβολη. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ΠΑΕ.

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στον Βόλο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ακολούθως έπαιξαν στο μισό γήπεδο παιχνίδι τακτικής, όπου δόθηκε έμφαση από το προπονητικό επιτελείο. Θεραπεία λόγω ενόχλησης στη μέση ακολούθησε ο Πούγγουρας.

Απουσίασε ο Φρόκου, ο οποίος στον αγώνα της Κ19 με αντίπαλο την Τρέντσιν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Απόντες ήταν και οι τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ.»

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Μίλησε για όλους ο Σπόραρ

Ο Άντραζ Σπόραρ σε δηλώσεις του σε μεγάλο αθλητικό site αναφέρθηκε στην «τρελή» ατμόσφαιρα της Λεωφόρου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Πέτυχες το γκολ που έφερε τη νίκη. Πως ένιωσες με αυτή την ατμόσφαιρα: «Οι οπαδοί μας γι΄ άλλο ένα ματς δημιούργησαν μια τρελή ατμόσφαιρα. Η ώθηση που μας έδωσαν ήταν πολύ σημαντική. Μπροστά σε αυτό τον κόσμο είναι πιο «εύκολο» να παίζεις. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερό μας ματς, μιας και ο Άρης έχει καλή ομάδα. Στο τέλος βέβαια πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς πόντους. Ο Βέρμπιτς έκανε μια πάσα που ήταν εύκολη και έπρεπε να κάνω τη δουλειά μόνος μου. Φυσικά αστειεύομαι η ασίστ που μου έδωσε ήταν πραγματική εκπληκτική και είμαι πολύ χαρούμενος που με το γκολ μου πήραμε τη νίκη».

Αυτό το πρώτο σου γκολ μετά τον τραυματισμό σου. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα: «Ήμουν εκτός για 14 μέρες και η αλήθεια είναι ότι με αυτό τον τραυματισμό με βάση το μέγεθός του θα μπορούσα να μείνω για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. Δούλεψα καθημερινά σκληρά για 8-9 ώρες και κατάφερα να επιστρέψω πιο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό και το τέρμα αυτό μου δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση τώρα; Πως την βλέπεις τη συνέχεια: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Θα ήθελες να πεις και δύο λόγια για τον κόσμο: «Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά εκπληκτικοί.Είναι οι καλύτεροι. Δεν έχω λόγια. Σε κάθε ματς στην έδρα μας είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Όπως σας είπα η ατμόσφαιρα ήταν… τρελή».

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/29_10_2022_19_30_volos_panathinaikos/47-1-0-27548

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News