Βολος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/1)

Βολος - Παναθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Volos – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση στον επαναληπτικό με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (16:30), μετά την πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μία ήττα που ήρθε από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά». Οι «πράσινοι» είδαν το αήττητο σερί τους να σταματάει στα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και παράλληλα τη διαφορά από την Ένωση να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει χρόνο να μείνει για μεγάλο διάστημα στο συγκεκριμένο ματς.

Αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Βόλο για τον επαναληπτικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με 3-0 υπέρ των «πρασίνων», γεγονός που τους καθιστά το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική οκτάδα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, κάποιες θα είναι και αναγκαστικές μάλιστα. Ο Μάγκνουσον τραυματίστηκε με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Εκτός πλάνων θα μείνει και ο Χουάνκαρ ελέω τενοντίτιδας, ενώ ο Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να αλλάξει κι άλλους. Ούτως ώστε να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

Ο πρωτοπόρος της Super League καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο, αφού ακολουθούν δύσκολα ματς. Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, θα πρέπει να πάει στα Γιάννενα για το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Κατανοητό ότι το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους «πράσινους».Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Σε κακό μομέντουμ ο Βόλος

Ο Βόλος από την πλευρά του τρέχει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων και ψάχνει το αποτέλεσμα, που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο. Παράλληλα, θα επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια του συλλόγου. Σε αυτά τα έξι ματς έχει δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ. Μετράει ακόμα τέσσερις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και από τον Παναθηναϊκό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος. Σε όλες αμυντικά ήταν τραγικός.

Ο Κώστας Μπράτσος περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του. Και περισσότερο απ’ όλα περιμένει να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το μήνυμά του μετά το ματς.

«Τα λάθη σε αυτά τα παιχνίδια πληρώνονται. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δεν είναι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, όπου είχαμε ευκαιρίες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτήν την αδράνεια στην τελική φάση. Είναι λάθη που ένας ποιοτικός αντίπαλος δεν στα χαρίζει».Panathinaikos Live Streaming

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Η αποστολή για τον Βόλο

Με απουσίες και νεαρούς «βγήκε» η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ρεβάνς με τον Βόλο (11/1). Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το δεύτερο ματς με τον Βόλο στην φάση των «16» του Κυπέλλου, που δεν συνοδεύεται με… άγχος, αφού το πρώτο ματς έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από την αποστολή λείπουν οι τραυματίες Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Μέσα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπερν, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Από την Θύρα 13 η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς με τον Βόλο γίνεται αποκλειστικά από το σύνδεσμο της Θύρας 13 στην περιοχή. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Βόλο, στην ρεβάνς του 3-0 της Λεωφόρου.

Οι πράσινοι γι΄ άλλο ένα εκτός έδρας ματς θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Η πράσινη ΠΑΕ έχει πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή. Τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά από το σύνδεσμο της Θύρας 13 Βόλου τόσο σήμερα όσο και αύριο. Παθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Τι είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν αντέδρασαν σωστά στην φάση του γκολ της ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος.

«Όταν είχαν την μπάλα στα πόδια μπορούσαν να βγαίνουν εύκολα. Όταν είχαμε εμείς την μπάλα αντιμετωπίζαμε προβλήματα, με τις αποφάσεις και τη βιασύνη που είχαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Τρεξίματα και μονομαχίες, το περιμέναμε. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στο ματς. Όποιος θα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στην τελική πάσα.

Όταν είχαμε υπεραριθμία και όταν ήμασταν ίσοι απέναντι σε ίσους. Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι. Πολύ περίεργο το γκολ που δεχτήκαμε. Πάσα του διαιτητή και δύο πάσες και μας βρήκε τελείως απροετοίμαστους που αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν χρειαζόταν να είμαστε τόσο απροετοίμαστοι σε μια τέτοια στιγμή που έκρινε το παιχνίδι».

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα: «Είναι απόλαυση πάντα να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα και γήπεδα. Πρόκειται για ένα νέο στάδιο, η ΑΕΚ είχε πάντα φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα. Είναι απόλαυση να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, όπως την έχουμε κι εμείς στη Λεωφόρο».

«Πονάει η ήττα, αλλά είμαστε δυνατοί»

Την ΑΕΚ που θα διεκδικήσεις με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα ως το τέλος: «Η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς διεκδικεί το πρωτάθλημα, έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ καλά και δίκαια βρίσκεται εκεί. Εγώ το έλεγα πάντα πως το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς έως το τέλος. Είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που έχουν και τη δυναμική και τη θέληση να παλέψουν. Είναι πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα αρχικά εκτός έδρας: «Η ήττα πονάει. Πάντα πονάει, οποιαδήποτε ήττα και πολύ περισσότερο όταν είναι ντέρμπι. Είναι και θέμα διαχείρισης. Δύσκολα την καταπίνεις, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σοβαρά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα».

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Συμφωνία με Κλάινχαϊσλερ

Σύμφωνα με την sportske novosti, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Όσιγιεκ για την μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Φαίνεται πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν τη δεύτερη χειμερινή τους μεταγραφή μετά την απόκτηση του Πούχατς.

Βάσει των όσων αναφέρουν οι Κροάτες, ο Παναθηναϊκός και η Όσιγιεκ τα έχουν βρει σε όλα για τον Μαγυάρο μεσοεπιθετικό. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε θέση 8-10 όσο και στα άκρα και αυτό αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που τον επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/11_1_2023_16_30_volos_panathinaikos/47-1-0-28258

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News