Βόλος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Συνεχίζουν το σερί και κοιτάζουν τριάδα οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο «Πανθεσσαλικό» τον Βόλο (17:15), για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε και στην εκκίνηση του 2022 ότι λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Οι «πράσινοι» με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνες και Παλάσιος επικράτησαν την Τετάρτη με 2-0 του Άρη και πλέον απέχουν 2 βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας.

Το τελευταίο επίσημο ματς για τους Βολιώτες ήταν στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου. Όταν με τη «λευκή» ισοπαλία αποκλείστηκαν από τους «16» της διοργάνωσης.

Η ιστορία αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι «φτωχή». Ο Παναθηναϊκός ως φιλοξενούμενος από τον Βόλο σε παιχνίδια της Super League μετράει μια νίκη (0-2) και μια ισοπαλία (1-1). Γενικότερα, οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει ποτέ από την ομάδα της Μαγνησίας, αριθμώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Βόλος-Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport2HD.

Βόλος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το νικηφόρο αποτέλεσμα έρχεται μέσω από μια μεγάλη προσπάθεια. Παρότι έλειπαν κάποιοι συμπαίκτες μας, τα καταφέραμε. Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι, κερδίσαμε και ήταν μια καλή αρχή στο 2022. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Βόλο. Θέλουμε κι εκεί τη νίκη», το σχόλιο του Αϊτόρ μετά την τελευταία εμφάνιση της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News