Βόλος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Ώρα πρόκρισης στα προημιτελικά για τους «πράσινους»

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, στο τελευταίο ματς για το 2021. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο β’ ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» καλείται στο «Πανθεσσαλικό» (17:00) να αποφύγει τις παγίδες των γηπεδούχων και να σφραγίσει το εισιτήριο.

Στην πρώτη αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1. Ένα σκορ που μοιάζει εύθραυστο αν αναλογιστεί κανείς ότι ισχύει το εκτός έδρας γκολ και ο Βόλος αναμένεται να παίξει φουλ επιθετικά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ και φυσικά δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Χατζηθεοδωρίδης. Οπως αναμενόταν δεν υπολογίζεται ούτε ο Πούγγουρας. Επιβράβευση για Βαγιανίδη και Αθανασακόπουλο με την παρουσία τους στην 24άδα.

Βόλος – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport2HD.

Βόλος – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Αθανασακόπουλος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News