Δώνης: "Όσο δεν λύνουμε αυτό το πρόβλημα..."

Δώνης: "Όσο δεν λύνουμε αυτό το πρόβλημα..."

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα πλέι-οφ, όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι  μεγάλο το πρόβλημα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με αντιπάλους όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, όπου δημιουργούμε προϋποθέσεις και τελικές αλλά δεν κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και όσο δεν το λύνουμε, τόσο θα χάνουμε βαθμούς.   

Επιλέξαμε ένα πολύ επιθετικό σχήμα στην αρχή, απλώς επειδή έβλεπα στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου να μην έρχεται το γκολ παρά την υπεροχή, ήθελα να βάλω ακόμα έναν φορ μέσα που μπορεί να βαλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίσαμε να έχουμε υπεροχή στο δευτερο ημίχρονο, μας έλειπε το γκολ. 

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, πάντα για τις νεοφώτιστες ομάδες είναι πάντα δύσκολο. Η κοιλιά που κάνει είναι φυσιολογική, είναι ένα ανταγωνιστικό σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News