Βολος - Ολυμπιακος Live Streaming | Volos - Olympiacos

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Μία δύσκολη δοκιμασία θα έχει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο την Κυριακή (17:15).

Volos – Olympiacos Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους και να διατηρήσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Που το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι η ομάδα που θα τους καταδιώξει μέχρι το τέλος. Ωστόσο, ο Βόλος δεν αναμένεται να είναι εύκολο εμπόδιο για τους Πειραιώτες.

Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στην 9η θέση της με 28 βαθμούς και ψάχνει ένα καλό πλασάρισμα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές εν όψει και των πλέι άουτ. Στον τελευταίο αγώνα,  η ομάδα του Κωνσταντίνου Μπράτσου υπέστη την ήττα 2-1 από τον ΟΦΗ εκτός έδρας. Σοβαρό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μπαριέντος στο 71’ με δεύτερη κίτρινη (θα απουσιάσει από το προσεχές ματς) και δεν επέτρεψε στον Βόλο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πάντως η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, όπως έκανε στο ΟΑΚΑ και το διπλό με την ΑΕΚ, αλλά και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη νίκη επί του Άρη. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, θέλει να «γιατρέψει» τις πληγές του μετά την ήττα από την Αταλάντα, για τον πρώτο αγώνα στη νοκ άουτ φάση του Europa League.Super League Live Streaming

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα αρκετά νωρίς, μόλις στο 16’, με τον Τικίνιο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ιταλική ομάδα πίεσε και βρήκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Στο 61’ και στο 63’ με τον Τζιμσίτι, ανατρέποντας το αποτέλεσμα.

Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την ΑΕΚ. Και μπορεί να μην βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του, αλλά κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε. Με γκολ του Εμβιλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τελικά τη νίκη και διατήρησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Αυτό θέλουν και στον αγώνα του Πανθεσσαλικού, όπου ο αντίπαλος είναι αρκετά δύσκολος. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά είναι καθαρά στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει.live streaming σουπερ λιγκα

 

Βολος – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Βολος – Ολυμπιακος

Βολος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_2_2022_17_15_volos_olympiacos/47-1-0-25482

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News